Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij het kopen van een nieuwe cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang uw CV-ketel op tijd! Koopt u nu een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel, dan ontvangt u tijdelijk een gratis slimme thermostaat of een contante korting. U kunt kiezen uit één van de volgende slimme thermostaten:

  • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-
  • Nefit Easy t.w.v. € 189,-

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 juli 2019 t/m 30 september 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Intergas
Nefit

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Nefit Easy t.w.v. € 189,-

De Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Het apparaat is op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en is zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. 

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.