Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Actievoorwaarden CV Zomercampagne 

Zomeractie bij aankoop van een actieketel van de merken Nefit of Intergas


Dit is een actie van Kemkens. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. De actie is geldig van 1 juli 2019 t/m 30 september 2019.
 2. De actie is geldig bij het kopen van een Nefit of Intergas cv-ketel. Huur cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 3. Inhoud van de actie: Bij aanschaf van een Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u gratis een slimme thermostaat naar keuze of €100,- korting. De deelnemende actie cv-ketels en thermostaten staan onderaan deze voorwaarden vermeld.
 4. In plaats van de gratis slimme thermostaat kunt u ook kiezen voor een contante inruilkorting van € 100,-. Dit bedrag wordt als korting verwerkt in de uitgebrachte offerte.
 5. De overeenkomst dient getekend binnen te zijn vóór 30 september 2019.
 6. De aanvraag voor een adviesgesprek thuis of een online offerte dient in de actieperiode plaats te hebben gevonden. Deze actie is alleen geldig bij een getekende overeenkomst binnen de actieperiode of bij een getekende en uitgebrachte offerte binnen de actieperiode.
 7. De uitgebrachte (online) offerte is 1 maand geldig, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 8. Actie is alleen geldig als de cv-ketel is geplaatst/geïnstalleerd door Kemkens.
 9. Actie is alleen geldig indien u de eigenaar bent van de woning (het pand) waarin de nieuwe cv-ketel geplaatst dient te worden.
 10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 11. Op de levering en installatie van cv-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op https://kemkens.nl/algemene-voorwaarden/.
 12. Kemkens behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 13. Het is bij Kemkens alleen mogelijk om een cv-ketel aan te schaffen inclusief installatie. cv-ketels zijn niet los aan te schaffen. De actie is alleen geldig voor bovengenoemde producten/productcombinaties binnen de actieperiode.
 14. Kemkens is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten bij de tussenhandel. Mochten binnen de actieperiode de actieproducten niet voorradig zijn, of niet binnen de actieperiode geleverd kunnen worden, dan ontstaat geen mogelijkheid om na de actieperiode alsnog deel te nemen aan deze actie.
 15. Kemkens aanvaardt geen aansprakelijkheid voor door derden verstrekte onvolledige en/of onjuiste informatie over de actie en/of actievoorwaarden.
 16. Over deze actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Indien om welke reden dan ook een geschil ontstaat tussen een deelnemer en Kemkens, is het oordeel van de laatste bindend.
 17. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te zijn met deze actievoorwaarden.

Actieketels

Deelnemende cv-ketels

 • Intergas: Kombi Kompact HR Eco, HRE & Xtreme lijn
 • Nefit: Trendline en Proline lijn

 

Voorwaarden Slimme thermostaat (t.w.v. € 199,-)

Deelnemende Slimme thermostaten:
 

Honeywell Lyric T6 en Nefit Easy.  
         

Bij de actie is installatie van de slimme thermostaat inbegrepen:

 • Bij de aanschaf van een actieketel kunt u kiezen voor een gratis slimme thermostaat, t.w.v. maximaal € 199,- U heeft de keuze uit de bovenstaande uitvoeringen.
 • Deze actie geldt in combinatie met de volgende actieketels: Nefit en Intergas.
 • De slimme thermostaat zal gemonteerd worden op hetzelfde moment als de montage van de cv-ketel en op dezelfde plek als de huidige thermostaat.
 • U heeft geen recht op de slimme thermostaat als uw koop/huurovereenkomst voortijdig beëindigd is of als u een betalingsachterstand heeft op het moment van de geplande montage.
 • Kemkens keert de slimme thermostaat niet in een andere vorm uit.
 • Per leveringsadres kunt u één keer gebruikmaken van deze actie.

De actie is geldig bij het kopen van een actieketel. Wilt u profiteren van de actie? Vul dan het formulier in.

 

Direct profiteren van de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.